Pareto Laureaat Trends Gazellen 2017

Pareto Laureaat Trends Gazellen 2017

Wij zijn heel trots om de titel Trends Gazellen Ambassadeur 2017 in de categorie kleine onderneming te behalen. Deze titel werd toegewezen door het tijdschrift Trends op grond van objectieve criteria gerelateerd aan de groei van de onderneming over de voorbije 5 jaar (zoals daar zijn: omzetcijfer, personeelsbezetting, cashflow, enz.).
 
Deze erkenning is voor ons de perfecte gelegenheid om u te bedanken. Dit zou niet mogelijk geweest zijn zonder u en de inspanningen van onze veertig medewerkers.

U kent uw persoonlijke financiële adviseur maar achter hem schuilt een juridische en administratieve ploeg die elke dag het uiterste doet om de best mogelijke service te bieden.

Wij zouden u daarom graag willen bedanken voor uw vertrouwen!
 
Bij deze een link naar het betreffende artikel uit Trends :
 
 
Directie van PARETO
artikeltrendsnl.pdf
24/05/2019

Taks op effectenrekeningen: wat mag u niet vergeten?

De wet houdende invoering van een taks op de effectenrekeningen is in werking getreden op 10 maart 2018. Deze ‘effectentaks’ voert een belasting in op vermogen dat wordt aangehouden onder de vorm van effecten.
 
24/05/2019

Fiscaal voordeel voor dividenden

Sinds 1 januari 2018 genieten dividenden van een gedeeltelijke vrijstelling in de personenbelasting.
24/05/2019

​Wat moet u doen indien u een brief ontving van de fiscus omtrent uw rekening of levensverzekering in het buitenland?

De fiscale administratie heeft toegang tot een databank met levensverzekeringscontracten onderschreven door Belgisch rijksinwoners in het buitenland, dankzij de Common Reporting Standard (CRS).